Boka

+46708303424

Susan Anuprada ägare, grundare, vd, chef, ansvarig, spirituell, andlig, ledare, magisk, underbar, vacker, trovärdig, sann, sund, ärlig,
Susan Anuprada

Ägare och grundare

Hej, det är jag som är skapare av verksamheten ANUPRADA.

För mig har det infraröda ljuset haft och har fortfarande en stor betydelse. Jag har blivit av med kronisk värk, fått finare ärr, förbättrat blodtryck, lenare hud, ett fint lyster i ansiktet och en inre energi som ökar min motivation och prestation.

I augusti 2018 fick jag diagnosen bröstcancer. Gick igenom en bröstoperation och ett halvår med tuffa cellgiftsbehandlingar. Är idag helt fri från bröstcancern och den upplevelsen gjorde att jag funderade mycket på hur jag levde mitt liv och under den tiden kom jag i kontakt med det infraröda ljuset som utvecklades till att jag idag har min egen hälsostudio.

Jag öppnade mitt verksamhet under pandemin, 28 december 2020.

Jag trivs bäst när jag har egen tid med barnbarnen. Har en förkärlek till personlig utveckling och ser det lika viktigt som att äta, sova, meditera och att röra på mig.

Jag vill med min verksamhet förmedla ett skönt lugn och visa på hur enkelt det kan vara att ta hand om sig. Hos Anuprada sitter man bara och kommer i form utan att göra någonting. Allt detta i en stressfri, harmonisk och själfull miljö.

Hjärtligt välkomna!
Kontakt
Vi svarar oftast direkt men alltid inom 24 timmar
Namn E-post Meddelande Skicka in